Tietosuojaseloste

1. Rekisterinpitäjä

Aarnon autot Oy

Spindelvahe 7, 26200 Rauma.

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa

Aarno Niemi

Spindelvahe 7, 26200 Rauma

044-242 1832

aarno.niemi@aarnonautot.fi

2. Rekisteröidyt

Asiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus:

Henkilötietoja käsitellään rekisteröidyn asiakassuhteen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:

Asiakassuhteen hoitaminen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot

Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot

nimi

osoite

sähköposti

puhelinnumero

Asiakastiedot

Tiedot ostetuista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet

Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen

Aarnon autot Oy, Spindelvahe 7, 26200 Rauma.

Y2804872-7

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Tietoja ei luovuteta markkinointitarkoituksiin Aarnon autot Oy:n ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto

Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa

9. Henkilötietojen käsittelijät

Asiakasrekisteriä käsittelevät Aarnon autot Oy:n työntekijät.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelleHenkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Tietoja ei siirretä EU:n ulkopuolelle:

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Ostoskorisi on tyhjä

Toimitusehdot

Toimitusehdot

Ennen tilauksen tekemistä kannattaa usein soittaa tai lähettää sähköpostia osan omaan autoon sopivuuden varmistamiseksi, ilmoittaa tarkat malli- ja vuosimallitiedot tai rekisterinumero. Yritämme selvittää osien sopivuudet, mutta kaikkien mallivaihtoehtojen ja poikkeuksien selvittäminen on joskus vaikeaa. 

Tilaus maksetaan verkkokaupan kautta eri maksutavoilla tai puhelimitse tai sähköpostilla sovittaessa viitenumerollisena tilisiirtona. Maksaminen on mahdollista myös tavaraa noudettaessa paikan päällä käteisellä rahalla, tällöin annetaan kuitti.

Toimitus lähetetään viikon kuluessa tilauksen maksamisesta, yleensä 2-3 arkipäivässä.   Mikäli toimitus  viivästyy yli 30 päivää, on ostajalla oikeus purkaa kauppa. Tavaroita lähetetään ainoastaan kotimaahan.

Jos toimituksella on kiire, voidaan osa lähettää usein samana päivänä kunhan maksu on suoritettu. Tällöin pitää ostajan kuitenkin soittaa puhelimitse asiasta heti tilauksen tehtyään, sähköpostia en aina päivittäin ehdi luokea (useita sähköpostiosoitteita jo ammatinkin jäljiltä)

Osat voidaan lähettää postitse tai Matkahuollon kautta ostajan haluamalla lähetystavalla. 
Jos tilattu osa poikkeaa mitoiltaan tai painoltaan huomattavasti tavanomaisesta,
kannattaa ottaa ennen tilauksen varmistamista yhteyttä parhaan lähetystavan varmistamiseksi.

Vähintään 100 euron tilaukset toimitetaan ilman lähetyskuluja edullisimmalla lähetystavalla joka on yleensä Posti, mutta suuremmissa osissa tai osaerissä Matkahuolto saattaa nykyisin olla edullisempi. Muista toimitustavoista  saattaa tulla lisäkuluja ostajalle.

Ostaja voi peruuttaa kaupan syytä kertomatta.  Peruuttamiseen liittyvä prosessi tulee aloittaa 14 päivän kuluessa tuotteen tai viimeisen toimituksen vastaanottamisesta. Ostaja vastaa tuotteen palautuskustannuksista ja tuote tulee palauttaa myyntikuntoisena. Palautus voidaan tehdä postitse, tuomalla, Matkahuollon kautta tai muulla sopivalla tavalla. Myyjä palauttaa  tilauksen koko summan viimeistään 14 vuorokauden kuluttua palautusilmoituksen saamisesta kunhan tavara on saatu ja tarkastettu.   Jos tuote palautuessaan kauppaan osoittautuu käyttöön otetuksi, vastaa ostaja silloin arvon alenemisesta.

Palautusilmoituksen voi tehdä puhelimitse tai sähköpostilla. Palautusilmoituksessa tulee ilmoittaa tuotteen nimi, tilauspäivä/vastaanottopäivä, ostajan nimi ja ostajan osoite.                                               

TAKUUSTA:

Annamme kaikille varaosille vuoden takuun valmistusvirheistä ja myyntiä edeltävän varastoinnin aiheuttamista vioista, siis myös ns. vanhan varaston osille.

Takuu korvaa osan hinnan rahana, emme vastaa muista vian aiheuttamista välillisistä kustannuksista tai seurauksista.

Ilmoitus viasta on tehtävä vuoden kuluessa osan vastaanottamisesta, joko puhelimitse, kirjeitse tai sähköpostilla, sisältäen lyhyen kuvauksen viasta ja sen ilmenemispäivästä. '

Ostaja vastaa osan palautuskustannuksista. Myyjä tarkastaa osan sen saatuaan ja palauttaa kauppasumman 14 vuorokauden kuluessa siitä, mikäli toteaa vian olevan takuuehtojen mukaisen.

Takuu ei koske normaalia kulumista tai normaalista poikkeavaa ulkoisten tekijöiden aiheuttamaa vaurioitumista asennuksen tai käytön aikana eikä vääränlaisen käytön aikana.


Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suodata tuotteita